dissabte, de setembre 09, 2006

Prince of Evil

Harry Potter és totalment maligne: amaga "el signe del rei de l'obscuritat, el dimoni", declara a la Radio Vaticana el pare Gabriel...segueix llegint.

Segons diu el pare Gabriele Amorth (exorcista del Papa Benedicte XVI), els llibres tan exitosos de l'escriptora JKR contenen innumerables referències a la màgia, "l'art satànic". Creu que els llibre intenten fer una distinció entre màgia negra i blanca (és bastant obvi, Harry vs Voldemort), quan, en realitat, "no existeix distinció, ja que tota màgia pertany al dimoni". Harry Potter és un dimoni, i els llibres ens inciten a practicar la màgia, un art prohibit, i anirem a l'infern. Torna-ho a llegir: en Harry és un dimoni. (ara ja no salva la comunitat màgica, nono, és un malo malíssimo que s'aliarà amb Voldemort i tots dos conqueriran la Terra i els sortiran banyes i cuaaaa!)

Amorth, president de l'Associació Internacional d'Exorcisme (jo fins ara no sabia que existia tal associació, però fa realment por), tambe deia que Adolf Hitler i Joseph Stalin estaven posseits pel dimoni, i que el Papa Pius XII va intentar fer exorcisme a llarga distància a Hitler. No va funcionar, obviament. Ja ho diu ell, que a llargues distàncies és força difícil. (i jo pregunto i pk no va anar cap a Hitler? de més aprop si k funciona no??)

Segons un diaria americà diu que es pot distingir per la conducta i els actes tan atroços que es van cometre sota les seves ordres (Stalin i Hitler), és per això que necessitem defendre la societat dels dimonis.

I a mi em sembla fantàstic, però d'aquí a comparar Potter amb Hitler ho trobo extrem. M'ha afectat xD és quasi com quan la Lucía va dir "el niño mago ese de mierda..." jajajaja

Aixi que ja ho sabeu tots, el proper llibre es dirà Harry Potter and the Prince of Evil. No hi ha més discussió.

i si trobeu algú amb un llamp al cap procediu a l'exorcisme. (abans comprova k no sigui jo...xD)

3 comentaris:

BeaKManiak ha dit...

Jajaja... ja ho deia jo, que el Harry Potter no era aigua clara... Muhahahaha!

Anònim ha dit...

Aun me echas en cara lo del "niño mago d las narices" ?? o...realmente dije " d mierda" ?? no m acuerdo... Da iwal...pq ese dia me toco muxo la moral HP !! pero trankila, q ahora ya m cae bien otra vez ! volvemos a ser amigos, tiene suerte el chaval...
Bueno, pues si, resulta q HP es el diablo. No m digas q no lo sabias ?!?!?! salio en las noticias ! jajajaja. No, en serio, q la gente opine lo q qiera...tu y yo sabemos q HP d demonio...poco...y bueno, d Hitler menos! asi q no hagas caso !
Un beSooooo !!

Anònim ha dit...

jajaja y a las monjas las visten como Siths (los malos de Star Wars) y nadie les dice nada...solo les falta una espada laser...no saven con que meterse, putos curetas, q se vayan a darse hostias y dejen a la gente q se divierta leiendo los libros y las pelis q tanto les gusta, a lo mejor piensan q diciendo eso la gente dirá "oh no! pues ya no me gusta" jaja vaya panda de mendrugos q estan hechos...