divendres, de setembre 15, 2006

Save Ginny


be aqui teniu la millor kanso dels Harry and the Potters. el videoclip l'ha fet un fan sense recursos es veu ajajajjajajaja pero mola molt!!!!!!!!!!
i siii jordi se k et va agradar aixi k x aixo l'he posat. (de fet ets lunik k diu k mola, apar d mi)

aixi us dono l'oportunitat a tots de veure que bons son els harry and the potters!! (se...) :D

(no tingueu en compte els galls k fan..)

HE ACABAT EXAMENS!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Eva!!!!!

En la meva recerca de la perfecció musical i representativa, no feia més k decebre'm un i altre cop amb música i melodies buides de significat només amb l'objectiu de la rentabilitat comercial, fins k vaig descobrir un gran grup japonès. Un grup k realment a través de la seva música et transporta en el més profund del teu interior i k, això segur, després d'haver-lo conegut no et deixa indiferent. La seva cançó més famosa és yatta:http://www.youtube.com/watch?v=pMWi_A1nLVo

Després d'ells, vaig veure k tornava a caure en el mateix d'abans i va ser quan tu em vas donar a conèixer els harry and the potters k vaig tornar a tenir la mateixa sensació k amb el yatta del grup japonès. Aquesta afinació vocal sublim del grup dels harry and the potters, aquest ritme intrèpid i embriagador, i en particular aquest basilisc terrorífic. Em va marcar, i molt.

Deixant ja la broma, al tanto ki es miri el videoclip, quan estiguin repetint continuament:" you can't take my best friend's sister" prepareu-vos, sentireu la brillantesa vocal dels dos tios aquests jajajaja

I Eva, no t'oblidis de penjar el videoclip dels harry and the potters live eh? aquest tampoc té desperdici.

Vinga, molts petons!!!

Jordi

Anònim ha dit...

Original...interesante...entretenido...Esto es lo q se suele decir cuando no sabes q decir...y despues de ver este "videoclip" me he qedado sin palabras...lo siento...pero...tengo q decirlo...Q CUTRE NO ?!?!?!?! jujujuju...(recuerda q tengo libertad de expresion, asi q no t enfades por mi comentario!)
un Ptonetttt !!

iron-fix ha dit...

no l'he pogut veure sencer, es superior a mi U_U

BeaKManiak ha dit...

El videoclip més barat de la història xD

Anònim ha dit...

XD los dibujos son muy tiernos (no, no es q me los vaya a comer...ya me entendeis...)