dimecres, de gener 03, 2007

Amic Visible

paro aquesta carrera de posts sobre el titol de Harry Potter que m'està tornan boja per dedicar un post (un de sol, no us emocioneu) a aquestes noies tan maques que tinc per amigues ... :)

de tan en tan quedem i fem un sopar d'aquests per recordar. Ens ho passem tan bé que el mateix dia ja proposem quedar per un altre sopar. I nem fent! Un dia a ca la Ju, un altre al piset de la Cris, i aixi nem fent. I avui a casa meva, a fer l'amic invisible, una mica atrassat, si, pero l'hem fet. I ha estat el dia més emocionant del Nadal!!

El regal podia ser fet a mà o no, però el cas és que totes ens ho hem currat molt. Però això no ha estat el més divertit, nono. Les pistes! abans de res, posem tots els regals sense els noms a qui van dirigits en una caixa que ningu veu. I les pistes que indiquen per qui va el regal i de qui es, en un mitjó gros d'aquests del Pare Noel. Anem traient pistes i entre totes identifiquem de qui és i per qui va. I quines pistes!! Endevinalles, Cartes Boniques i Emotives (veina i eli han triunfat aki), Jeroglífics, Jocs de paraules, Sopes de lletres, Dibuixos...en fi, ha molat moltissim. I després els regals i les sorpreses!! un "oooooooooh" anava sortint de les 9 boques (9? erem 9? aveure: Carla, Bet, Flora, Cristina, Raquel, Raquel veina, Judith, Maria i jo. si, 9 xD) Uns regals molt currats. I molt pensats, que es mes dificil encara. La veritat molt rebé.

Nenes, avui per fi hem estat totes. I ens ho hem passat molt bé. Sé que totes juntes no tornarem a coincidir fins d'aqui molt temps (al març?) pk totes tenim una vida força atrafegada però buah, aquets sopars valen massa per deixar de ferlos.

Us estimo molt!

pd. a falta de les fotos q em donara dema la vecinita, us poso la d'un sopar de...hm...no se pas quan xD q falten la Cris i la Raquel peeeeero bueno ja se sap, hi ha una llei que diu k totes totes es impossible trobarnos mes d'un cop cada X temps jejejeje!

Bet, jo, Raquel, Flora, Maria, Carla, Judith.

pd2. ah! i m'he tallat els cabells. adjunto foto d algo k mai tornareu a veure: pelos lisos!! Fosca, si, i que? es x no treure protagonisme a la foto de dalt!! (siiiiii q passa noieeeees havia de fer una mica de egoblog! jajajaja)



8 comentaris:

Anònim ha dit...

jujujuju
SÓC LA PRIMERA A RESPONDRE!!!^^ Eva, anant a dormir tant tard vols dir que estudiaràs gaire?? :P
M'ha agradat molt l'escrit, i encara més el sopar!!! aix.. quina felicitat, oi!?!?! I quina sort q tenim de tenir-nos les unes a les altres!!!!!!!! Llàstima que estem tan ocupades i TOTES costa de quedar, però la veritat, així ho valorem molt més!!!
El pròxim a Casa meva!! (però cal dir que hi haurà algun mascle afegit, eh! Que tb volen veure les fotos del Senegal).
Petons precioses del meu cor!!!!
Maria

Anònim ha dit...

preciosessssss!!!!
Quin dia més màgic ahir, oi?? Els reis es van adelanatar!! res de cabalgates ni camells... va ser ahir el dia màgic del Nadal!!buaaaaj, va ser impressionant intentant descobrir, totes juntes, la solució a les pistes, i, després, els regaaaaaaaaaals!! quina passada de regals tots i cada un, oi??? va ser estupenduuuuu!!!!! Encara que ens veiem poc... proposo... cada 2 de gener l'amiga invisible entre nosaltres!!! jeje.. tenim una citaaaaa!!! ale preciosesss, un petoneeeet immensssss i fins mooooolt aviaaaaaaaaat!!!!! disfruteu al màxim de cada dia, de cada somriure de la gent que us envolta que costen molt de trobar i... quan ens tornem a veure??

Anònim ha dit...

ha arribat l'hora de deixar marca en el blog de l'Eva!! Veinaa!! doncs la veritat és que estic d'acord, molt d'acord amb el que heu dit fins ara! és cert que costa de quedar quan tothom té mil i una coses a fer ala vida i és dificil trobar una data en què totes estiguem lliures. però sabem del cert que no és pas impossible! Anit ho vam poder comprovar. Què dir-vos?? que va ser una nit magnífica, partint dels sopars cassolans que els caracteritzen (una mica d'aquí, una mica d'allà acaba la taula que fa goig!!) i seguint amb l'entrega dels regals de l'amic invisible!! (cristina al final van funcionar les nostres idees ji ji). Quanta emoció sobre aquella taula, moments d'intriga i de sorpresa que totes en aquell moment compartíem... què maco tot plegat!! i parlant dels regals... tots molt currats i fets/pensats amb la dedicació i il·lusió que totes ens mereixem!!
i pq aquest dia mai passi a l'oblit tenim fotos que el rememoren!! :)
amb coses així t'adones de lo poc que costa ser felíç i fer feliç als altres oi?? Tot és resultat de temps de dedicació.

un petó per cadascuna d'aquestes amigues invisibles i mai deixeu de somriure ;)

iron-fix ha dit...

que munic ^^

Anònim ha dit...

Fiu Fiuuuu!!
Q sexy esa chica de la foto!! Qien es?!?! esa d rayas y flekillo (she Loves flekillos, I already know...xD)...Pos eso...q quiero el numero de telefono d ese pivón! Asi q pasameloooo!!




Esto...es broma eh! Q soy muy bromista...a ver q se va a pensar la gente q no m conoce...q quiero tener un romance con sangre d mi sangre...NOOOOOO!! Era una inocente broma...

B7ssss!! q loca...lo se xD

Anònim ha dit...

sisi...XD q raro se me hace verte con pelo liso XD es como si te enseñara una foto mia con el pelo rizado XD...y por cieto si q es oscura si XD

Anònim ha dit...

hola a tothom, per fi he entrat al blog de l'EFF jejej i m'ha agradat molt. Estic d'acord amb tot lo que heu dit fins ara i aixó s'ha de repetir. Vaig estar molt bé i va ser molt molt emocionant i emotiu. Aquest sopar se m'ha quedat grabat a la memoria per sempre jeje.
Lo dels joc va ser una bona pensada ja que va ser molt divertit i els regals ppffff van ser impresionants tothom s'ho havia currat molíssim, encara que algún estigui inacabat jejejje po tranquila elisabet que l'acabaré aviat, ja portu un troset més jejej
bueno un petonas a totes i espero que un sopar d'akets es pugui repetir aviat!!!

eva potter ha dit...

ke buniku eh :_) aixs ja tinc ganes d veureuuus ejejejejje!!! m'alegru mil k hagueu escrit aki :) sisi apa makes ns veiem aviadet muakkk