dimarts, de juliol 11, 2006

la meravellosa història dels 100 euros o del parasol rovellat


OLE OLE i OLEEEEEEEEE xl cap de setmana!!!
(aquí stem tota la colla k vem anar: 17!!)

Aquesta postejada va xls...100 euros!! xDDD k la maleïda dona ens volia esgarrapar, la mol...esgarrapaire!! d'això se'n diu mala persona. Algú que s'intenta aprofitar de nosaltres pel simple fet de veure'ns joves és repugnant. El Tomàs per això, està "viu de miracle", i això sempre es motiu d'alegria! aviam aviam repassem els fets. Donem 100 euros de fiança, recollim la casa i la deixem més neta del que ens la vam trobar, vam salvar la vida del Tomàs que perillava sota un parasol ROVELLAT i TRENCAT...i la dona "se sent timada" perquè el parasol en un cap de setmana s'ha rovellat....yeah.......han de passar setmanes pk un parasol es rovelli, senyora!

Bé volia comentar que el cap de setmana ha sigut un èxit: no hem fet res però ens ho hem passat fantàsticament! Un tribut al Tutti Frutti, un altre al Psicòleg (d poc no m torno tonta amb això!!), un altre a l'Assassí del Sitges i un altre al Pueblo! i, sobretot...a l'Uno de la Raquel, que s'ha amagat fins l'últim moment. Otia! i a la barbacoa amb la que ens va brindar el David el dissabte. I la guitarra, la flauta i el violí, no podien faltar de banda sonora del cap de setmana :P FANTAAAASSSTICCC

i VISCA LA TRAïCiÓ!! Judith, me les pagarààsss!! mira k matarme amb la càmara i a tanta traició... jejejejejeje MUAK!

I enviem a la merda mentalment a les 30.000 mosques, 20.000 avelles i/0 vespes (encara no sé k eren), a les 10.000 papallones i/o arnes, i a la dona de la casa. Olé!

Recordem als gossos de la casa, pobrissons.

I ara, un minut de silenci pel meu pobre raspall de dents. Va viure un final tràgic...simplement va desapareixer i no senyor, no ha tornat a aparèixer. Un dels grans misteris de la vida, on van a parar els raspalls de dents que desapareixen?

Avui per fi hem fet foto general de nois, foto general de noies, i foto general de totsss!!
aquí tenim les noies!!
SOU MAQUÍSSIMES TOTES

i foto general de noissss!!


i com veieu el Boix no sé ben bé k fa xDDDD i el Llopis li té com por a sortir a la foto xDDD
Bah!! k no us sabeu posar igual de bé que nosaltreeees!!! ;)
quan em passin la foto guai de tots la penjaré, fins llavors m'acomiado donant-vos les gràcies pel cap de setmana, mol mol guai!

vinga doncs, 100 eurus i us dono un parasol rovellat!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

vieja Urraca ! XDD

iron-fix ha dit...

molt chulo el cap de setmana, però un altre dia nem a un lloc on no hi hagi més insectes que terra!